(STEM-) ACTEREN

Róman wordt vaak gevraagd als stemactrice vanwege haar lage, zwoele stem. En niet alleen dat! Haar stem is ook warm, stoer, vrijwel zonder accent, helder en duidelijk. Hierdoor is ze breed inzetbaar als (stem)actrice en presentatrice: van verhalen en boeken tot en met commercials, van uitlegvideo’s tot promovideos, van bedrijfsfilms tot fictie en nasynchronisatie. Ze werkt graag samen in de studio en is makkelijk te regisseren. Ook heeft ze een thuisstudio tot haar beschikking.

STEMACTEREN

Affirmaties zijn positieve, versterkende gedachten die iets zeggen over wat je graag wil hebben of wil zijn.Róman spreekt affirmaties in op aanvraag.

STEMACTEREN

Voor de nationale politie is Róman stemactrice voor hun Instagram reels. Zo spreekt ze video’s in over verschillende en uiteenlopende onderwerpen. Meer van de politie vind je op hun Instagram.

STEMACTEREN

Inmiddels heeft Róman alweer drie commercials ingesproken voor La Vache Qui Rit. In deze korte filmpjes wordt een mooie levensfilosofie overgebracht: Lach elke dag.  

STEMACTEREN

Róman is gevraagd voor een luisterserie voor een app van Xynthesis. In tien afleveringen neemt Róman je mee in het leven van Vita,

STEMACTEREN

In deze voorlichtingsfilm vertelt Róman over dit bijzondere roofdier.  

ACTEREN

Róman is gevraagd als actrice voor de twee fictieve, sensuele scenes in de documentaire ‘Baas in eigen zak’.  

STEMACTEREN

Róman is gevraagd om de boektrailer in te spreken van ‘Een strijdbaar bestaan’ door Ernestine Hoegen.   

TRAININGSCTEREN

Róman werkt voor verschillende opdrachtgevers als trainingsactrice, waaronder voor de Koninklijke Marechaussee.

STEMACTEREN

Róman is gevraagd om het billboard in te spreken voor het populaire kledingmerk ‘WE Fashion’ voor alle films en tv-programma’s die door dit merk gesponsord worden, aan- en afkondigen..